Interobiz
Despre noi Produse Servicii Contact  
  www.interobiz.ro > Despre noi
DESPRE NOI
 
 
INTEROBIZ. SOLUŢII INDUSTRIALE.
 
 

Grupul Interobiz, furnizeaza in Romania pompe destinate sectorului industrial, agricol si al constructiilor. Politica companiei a fost aceea de a-si dezvolta cat mai mult sfera de activitate, respectiv gama de produse si aplicatii astfel incat sa ofere clientilor sai, solutii cat mai complexe in tehnologia proceselor industriale. Scopul nostru este acela de a furniza toata gama de solutii de pompare industriala pentru un spectru larg de aplicatii.

Principiul nostru este sa furnizam clientilor, solutii rapide si energetic economice, pentru toata gama de procese, mai ales, aplicatii speciale cu vehiculare de fluide.
Flexibilitatea si implementarea sistemelor de control a calitatii, siguranta oferita de produsele furnizate de Interobiz, cat si un nivel competitiv al preturilor, un service rapid oriunde in Romania, ne ajuta sa implementam solutii cat mai aproape de cerintele clientilor. Pompele furnizate de Grupul Interobiz, inca din 2005, se bucura de apreciere pe piata furnizorilor de solutii industriale de vehiculare de fluide, fiind un procent important in solutiile eficient energetice oferite pe piata pompelor din Romania.

Grupul Interobiz, se axeaza pe o colaborare stransa intre producatorii de pompe, transportatorii specializati, proiectantii de pompe, utilizatorii finali, cat si furnizorii de utilitati, apa, electricitate, cat si a agentiilor de protectie a mediului si cele comunitare. Aceasta provocare ne motiveaza in actiunile noastre, pentru a identifica oportunitati, tehnologii de varf, initierea in utilizarea produselor si noi metode de implementare a solutiilor, pentru a fi in deplin echilibru intre solicitarile clientului si reglemantarile energetice in vigoare.
Incercam sa implementam in procesele industriale simple sau complexe, practici de management a eficientei energetice si de optimizare a performantelor sistemelor care incorporeaza pompe, prin furnizarea catre clientul final de consultanta inginereasca si solutii complete.

Pe masura ce piata constientizeaza necesitatea unor solutii care sa reduca din costurile energetice, si sa fie in concordanta cu reglemantarile energetice europene - si beneficiile pe care acestea le aduc - furnizorii de servicii, cum este si Grupul Interobiz, sunt nevoiti sa investeasca in capacitati de furnizare de solutii si de implementare a acestora.

Diversitatea de solutii tehnice privind vehicularea de fluide, si gama diversificata de tipuri constructive de pompe furnizate de Interobiz - pompe centrifuge cu aspiratie axiala, pompe centrifugale multicelulare, pompe cu camera separata, pompe verticale, pompe submersibile, pompe cu surub elicoidal, pompe elicoidale, unitati pentru stingerea incendiilor, pompe de inalta presiune, pompe multifaza verticale, grupuri monobloc, pompe pentru vehicularea apei, pompe pentru ape reziduale, pompe submersibile cu elice, pompe pentru drenaj - sunt confirmarea unui viitor parteneriat de succes.

  © 2011 - 2012 Interobiz Termeni şi condiţii Links office@interobiz.ro