Interobiz
Despre noi Produse Servicii Contact  
  www.interobiz.ro > Servicii
SERVICII
 
 
INTEROBIZ. SOLUŢII ÎN PROCESE INDUSTRIALE.
 
 

Oferta noastră de servicii constă în: consultanţă pentru alegerea soluţiei tehnice optime, proiectarea, execuţia şi punerea în funcţiune a echipamentelor, servicii de mentenanţă şi service, training pentru operatori.

Pentru implementarea oricărei soluţii constructive alese de Dumneavoastră, Interobiz vă oferă asistenţă şi suport integral: consiliere în alegerea soluţiei, servicii de proiectare, facilitarea achiziţiei prin transportul gratuit al produselor, suport tehnic în vederea instalării produselor, instalare şi montaj cu ajutorul echipelor de ingineri pregătiţi pentru aceasta, service garanţie şi postgaranţie, reducerea costurilor de exploatare, planuri de mentenanţă a echipamentelor furnizate, etc.

Toate echipamentele şi utilajele furnizate şi folosite de Interobiz sunt produse din cele mai bune materiale şi cu cele mai noi tehnologii, având metode avansate pentru controlul calităţii. În plus, fiecare motor, echipament sau utilaj este minuţios testat şi se livrează împreună cu toate informaţiile necesare întreţinerii şi exploatării.

  © 2011 - 2012 Interobiz Termeni şi condiţii Links office@interobiz.ro